Minggu, 24 Desember 2017

De kliniek Is bezet dus de 'Mas' asielzoekers aan de voet van de berg

jual trulum

De kliniek Is bezet dus de 'Mas' asielzoekers aan de voet van de berg

               

Banyuwangi, de kliniek is bezig Mas 'Zoeken'. Deze activiteit wordt verricht aan de voet van de berg. Sempu, Banyuwangi in de kliniek is het uitvoeren van dergelijke activiteiten. 'Mas' zoeken dit is niet een vergeefse zoektocht naar mas-mas, maar eerder staat voor de asielzoeker samenleving zieken. Deze activiteiten omvatten gezien op zaterdag (21/1/2017) in het dorp van onderbroken, Dusun Krajan, Desa Jambewangi, Kecamatan Sempu, Banyuwangi. Ambtenaren klinieken samen met de Voorzitter van de RT de thuisstad bezoek om regelmatige inspecties aan de burgers. Het dorpje is pulserende in het midden van een dennenbos. Locals noemen het onderbroken, wat betekent dat kesele ora eling (capeknya onvergetelijke), vanwege zijn ligging ver genoeg en geen gemakkelijke toegang tot het. Om dit te bereiken, gebruikt de Klerk Township dagelijks vrachtwagens die gebruikt voor het vervoer van het SAP van dennen met een reis zoveel 15 km met penetreren het dennenbos voor 1,5 uur. Haar mooie zware reis-rubriek aan de intermitterende inderdaad vermoeiend. Natuurlijk veel bergop, sommige delen zijn vrij glad, zei Sri Wibowoningsih, een vroedvrouw op de Sempu van de kliniek, een aantal journalisten.

 

Foto: A. Fanani /

 

Medisch personeel van de gezondheid van klinieken controleren de conditie van de nauwgezette Sempu burgers terwijl vergezeld door de Voorzitter van de RT kampung. In een eenvoudige gebedshal omgevormd tot geïmproviseerde gezondheidsklinieken, gecontroleerd het team één voor één de burgers variërend van kinderen tot volwassenen. Er is verantwoordelijk voor het controleren van bloeddruk patiënten, opsporen en verhelpen van de klachten, en ook extra voedsel. Meestal een bezoek hier is samengesteld uit artsen, verloskundigen, verpleegkundigen, apothekers, assistent laboratorium analist, duidelijk en Sri. Lees ook: hier is hoe om rond deze Shorthanded klinieken SpesialisKepala gezondheid centra Sempu, Hadi Kusairi zegt, dit programma gaat om inwoners van de dorpen. Het programma op zoek is, onderzoek, behandeling, en helpen bij de burgers, vooral de armen die ziek, bovengenoemde Hadi. Als de pijn mild is, wij obati direct ter plaatse. Of als er een noodzaak om te worden behandeld, zullen we het te behandelen op de kliniek. Allemaal gratis. En als iedereen intensieve behandeling nodig, dan krijgt u een verwijzing naar het ziekenhuis. Wij bieden ook regelmatig voedzaam voedsel aan de armen, vervolgde hij. Niet alleen een traktatie, bovengenoemde Hadi, een programma Finder Mas uitvoeren ook begeleiding aan de burgers die lijden aan chronische pijn, zoals lijn en ouderen die lijden aan de ziekte. De animatie wordt gedaan met een huis bezoek door een medisch team van de week eens.

 

Foto: A. Fanani /

 

Echter als er gevallen dat zieke of zwangere vrouwen in gevaar zijn zijn, zullen wij volgen van tijd tot tijd. Afhankelijk van het verslag van de Finder van Mas kaders in de regio. In principe is de Klerk altijd klaar om te doen een huis bezoek, voegde hij eraan toe. Interessant is dat dit programma, zei hij, niet alleen naar streven, maar ambtenaren ook verricht samen met de burgers. Hoe, als de burgers de zieke of zwangere gevonden vrouwen met een hoog risico direct gemeld aan het hoofd van het dorp, die werd doorgestuurd naar de kliniek. Zo aanvaarden van het verslag, Mas zal Search team ging om te controleren op zijn toestand. Lees ook: klinieken in Soweto practisch Banget, vergelijkbaar met het gebouw van het Hotel (vit/vit)

Tidak ada komentar:

Posting Komentar